Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Το gamato, οι γαμάτοι users και το κακό συναπάντημα!

Αγαπητοί users/rats/e-revolutionists,

Ξεκίνησα αυτό το blog, για να γράφω και να γράφετε και εσείς, ότι "απαράδεκτο" σας κατέβει! Να μας ευχηθώ καλή αρχή και να ξεκινήσουμε γρήγορα γρήγορα με το καυτό θέμα τις σύλληψης των διαχειριστών του gamato.info

--------------

Θα ήθελα να σχολιάσω την ατάκα «Ταινιούλες κατέβαζε ο κόσμος ρε παιδία» (και άλλες παρόμοιες που ακούγονται). Την περιγράφω ως ατάκα, γιατί δυστυχώς αντικατοπτρίζει πλήρως την ελληνική (α)κουλτούρα και νοοτροπία. Αυτή τη νοοτροπία του «έλα τώρα βρε αδερφέ, καλά να είμαστε, όλα θα γίνουν κλπ», νοοτροπία που με μαγικό τρόπο διαιωνίζεται και ο (νέο)Έλληνας την έχει κολλημένη σαν βδέλλα επάνω του. και το περίεργο: το κάνει με χαρά μέσα στη άγνοια και τη αποχαύνωσή του, ποτέ δεν θα ξεκολλήσει από πάνω του! Είναι επιλογή του!

Δεν είναι έτσι αγαπητή φίλη (χρόνια σου πολλά για προχθές. να είσαι πάντα χαρούμενη για να φτιάχνεις και τις δικές μας ημέρες και να τις κάνεις γιορτινές)! Το video-club της γειτονιάς σου (ναι αυτό που το δουλεύει ένας τύπος με τη γυναίκα του και είναι όλη την ημέρα εκεί μέσα χωμένοι) την έχει την ταινία 1,80-2,00euro (και είναι καλή η ποιότητα και έχεις όλα τα menu με τα extras, τα γυρίσματα κλπ και δεν κάνεις πατέντες για να την δεις). Πλέον κάποια έργα έχουν βγει και σε blu-ray για τους λάτρεις της άριστης ποιότητας ήχου και εικόνας (προφανώς αυτό είναι ακριβότερο). αλλά τώρα ποια ποιότητα. μαγική κι αυτή η λέξη. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ FAST FOOD. τη να την κάνεις την ποιότητα? Την ξέρουμε άραγε? Εδώ δεν έχουμε ποιότητα ζωής θα μου πεις, τι να την κάνουμε την ποιότητα στην ταινία και τη μουσική (δεν έχεις και άδικο)!

Όμως δεν μπορούμε να δώσουμε ΣΗΜΕΡΑ 2euro στο video club της γειτονιάς μας. δεν μπορούμε να δώσουμε 5-6euro το μήνα για να κατεβάζουμε απεριόριστα μουσική από τα online μαγαζιά. δεν ΞΕΡΟΥΜΕ το cinema της γειτονιάς που έχει εισιτήριο από 4 ως 7 euro. Τα εγκαταλείψαμε και αυτά και τρέχουμε μόνο στις αλυσίδες κινηματογράφων γιατί έτσι μας είπαν και φτάσαμε σήμερα να λέμε «πανάκριβος ο κινηματογράφος. έδωσα 9euro kai άλλα 7 για pop corn και αναψυκτικό!» και το λέμε και παρεξηγημένα! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ CINEMA ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ? ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ. αλλά ναι! Μπερδεύτηκα! Δεν είναι «IN». δεν μαζεύονται όλοι εκεί! Δεν έχει πολυκαταστήματα και καφετεριομπαράκια!! Ταινία θέλεις να δεις, ή να πας για ψώνια???

Σας κούρασα, και κλείνοντας θέλω να πω, πως δεν θέλω να δίνω 2euro να πάρω την ωραία μου ταινία και να φωνάξω την παρέα μου σπίτι να την δούμε! Δεν θέλω να κατεβάσω νόμιμα μουσική με ένα 5euro το μήνα (αντίθετα. θέλω να κατεβάζω αυτά τα ωραία mp3 -άριστης ποιότητας- που έχουν μέσα και αυτά τα γκλουπ-γκλουπ και όταν τα παίζω στα πάρτυ, γίνομαι ξεφτίλα!)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΝΩ 10EURO ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΟ-ΜΠΟΜΠΑ ΣΤΑ TRENDY ΑΘΗΝΑΪΚΑ CLUBS ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ (.ναι, αυτά τα κτήνη που θα έπρεπε να σε υποδέχονται που τους κάνεις την τιμή να πας στο μαγαζί τους) ΚΑΙ ΟΙ BARMEN ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΙΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΠΑΩ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟΥ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ PARKING ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑ ΣΤΑ "GKAZOPSIROKOLONAKIOPARALIAKA" CLUBS ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!

Αλλά έλεος ρε e-μάγκες αναγνώστες αυτού του άρθρου! ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 2 EURO ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ Ε???. ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ! ΜΕ ΚΛΕΒΟΥΝΕ! ΕΙΜΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤA "gamata sites"

Wake up!

Gamato.Busted