Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Φωνή Λαού

Αγαπητή φίλη και φίλε μου,
δεν θα γράψουμε δικά μας κείμενα μια ημέρα σαν αυτή (Τετάρτη είναι)... θα "κλέψουμε" (κάποιοι το λένε και "δανεισμό") τη φωνή του λαού, φωνή δυναμική, φωνή αλλαγής!
[...]
Σκεπτόμενοι (και σκυμμένοι ενίοτε) νέοι, νέες, μικροί, μεγάλοι, γυναικόπαιδα, εργάτες, ελβετόψυχοι, υδραυλικοί, νοσοκόμες, τσολιάδες, οικοδόμοι, βιζιτούδες (με δελτίο και χωρίς), πιλότοι, ναύτες, λοστρόμοι και υλοτόμοι, παραγωγοί φράουλας και φούντας και Λάμπρος και Γιώργος, προαγωγοί, οδηγοί TAXI και χρυσοί, θαυμαστές του Θεοφάνους, λάτρεις της σαμπάνιας, ψαράδες, μελισσοκόμοι, άνθρωποι με κασκόλ, άνθρωποι με δίχως κασκόλ, bi/metro/sexual, παρθένοι, σκορπιοί... και να ήταν μόνο αυτοί!
[...]
Αυτοί και πολλοί άλλοι υπογράφουν τα παρακάτω σχόλια, αυτός είναι ο λαός (που κάνει και τις επαναστάσεις)... και πριν αρχίσεις να τα διαβάζεις τα σχόλια, θα ήθελα να σε ενημερώσω πως εμείς τα παρουσιάζουμε ακριβώς όπως γράφτηκαν και τα παρουσιάζουμε όλα (όσα χώρεσαν δηλαδή στο blog).
[...]
Α! Και για να μην το ξεχάσω, και πριν εσύ ξεκινήσεις να διαβάζεις τα σχόλια (πάλι), θα ήθελα να πω στους φίλους (κάποια κακόβουλοι τους λένε και εργατοπατέρες) που πέτυχα το πρωί έξω από λιμάνια (/σταθμούς/cia/casino Πάρνηθας/ναυπηγεία/LA/) και κρατούσαν φραπέ οι νεώτεροι μαζί με τους μεγαλύτερους (και κάποιοι μεγαλύτεροι κρατούσαν και ελληνικό καφέ... αυτοί συνήθως είναι οι οργανωτές... με αυτό τον τρόπο τους ξεχωρίζουν οι άλλοι, είναι κάτι σαν "βαθμός" ας πούμε)το εξής:
Πως το ψηφιακό μ()ο()υ()ν()ί στην γιγαντοαφίσα απέναντί τους, το οποίο ορθά θαύμαζαν (αν και καθήμενοι) και το είχαν σαν κύριο θέμα συζήτησης στο τεράστιο πηγαδάκι (σαν δεξαμενή ήταν) που είχαν δημιουργήσει (τι να πρωτοσυζητήσεις σε αυτές τις μαζώξεις) ... ήταν το Δεσποινάκι και όχι ο Νίκος... αυτή λέει το Geia... και όχι τα χίλια μύρια κύματα που είχαν βάλει πρωί πρωί να παίζει στο μπακ γκράουντ!
[...]
Δες και αυτό σε παρακαλώ... και πάμε γρήγορα γρήγορα στη φωνή του λαού!

[...]
-taxi9005 Hronia polla pedia...vassilis mouzakitis.
-dionisisp421 As ixame kai simera enan tetio ethnarxi kai i elada tha itane alou.....................ATHANATOS!!!!
-DarkMC77 Ζήτω ο Παπαδόπουλος..!
Εκείνος ήξερε πραγματικά τι να κάνει..!
-ipokratis1 πεστα ρε φιλε...ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
-33bbn53 ο τσοπανης παπαδοπουλος και το κοπαδι του απο αγραματους φασιστοπουστες
-TurrisBlancus Η τάξη είναι σχετική. Ο καθένας την ερμηνεύει με διαφορετικό τρόπο. Η χούντα ίσως να έφερνε τάξη, αλλά ήταν τάξη με το ζόρι. Η ουσία είναι να μας βγαίνει χωρίς να μας το λέει κάποιος.
-Ellinas2007 pou eisai re papadopoules me tin parea sou na valo ena mavro nas sas riksi apo enan poutso
-RANDOR789 Enas san ki esena na vrethei kai h xwra tha vrei ksana ton isio dromo!!!Zhtw h Epanastasis!!!!!!
-sitte1 Που εισαι ρε παπαδοπουλε να βαλεις σε ταξη αυτη τη χωρα?
ποσοι και ποσοι καθε μερα με τα οσα στραβα συμβαινουν στην ελλαδα, λενε, "που εισαι ρε παπαδοπουλε"??
ζητω το εθνος, ζητω ο στρατος, ζητω η 21/04/1967
-RANDOR789 Enas san ki esena na vrethei kai h xwra tha vrei ksana ton isio dromo!!!Zhtw h Epanastasis!!!!!!
-projet941 na pane sto diaolo o kolo diktatoras, oi makarezos-ioannidis, kathos k tou KKE ta zoa
-hotcrazy7 Γειά σου Γεώργιε Παπαδόπουλε...
Ζήτω η 21η Απριλίου...
Ζήτω η Χούντα...
Μεγάλε εθνάρχη πάντα θα είσαι μέσα στις καρδίες μας!!!

...φαντάσου τώρα, πως όλοι οι παραπάνω είναι εμείς, είναι ο λαός... θα μπορούσε να είναι το κοινό του Λάκη και τον Αντώνη!
[...]
-jimartsas hahahaha gelasame pali!!!