Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Χορτοφάγοι... δεν είναι η ημέρα σας!

... δυστυχώς είναι η πικρή αλήθεια! Σίγουρα η σημερίνη (14η Μαρτίου), δεν είναι για κανένα λόγο η ημέρα σας (τουλάχιστον για κάποιους χορτοφάγους από τους 1 εκατομμύριο και πλέον κατοίκους του Rhode Island των ΗΠΑ)!

Φιλική Ειδοποίηση:
αν είσαι χορτοφάγος (είτε από αυτό το νησί, είτε από άλλο), σε παρακαλώ σταμάτησε τώρα να διαβάζεις αυτό το άρθρο! Μπορείς να διαβάσεις τα άλλα άρθρα μας, μπορείς να κλείσεις αυτή τη σελίδα και να βρεις κάποια καλύτερη, μπορείς να κάνεις του κεφαλιού σου ή ακομή μπορείς να βρεις να κάνεις κάτι πιο εποικοδομητικό (μην ακολουθήσεις κάτι από τα 2 τελευταία, ίσως να είναι επικύνδινο για εσένα... ok! ξαναδίαβασε τα αν ήδη τα ξέχασες!)
Σαν σήμερα λοιπόν είναι η παγκόσμια ημέρα μπριζόλας και πεολειχίας!
(παρακάτω το άρθρο από το www.sansimera.gr)

"Η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας ξεκίνησε το 2002, με πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού παραγωγού Τομ Μπέρτσι του σταθμού 103.7FNX, που εδρεύει στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ και γνωρίζει διάδοση μέσω Ιντερνετ.
Είναι η ανδρική εκδοχή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και γιορτάζεται στις 14 Μαρτίου, ακριβώς ένα μήνα μετά την επέτειο του Αγίου. Την πρωτοβουλία, την ημέρα αυτή, έχει το θήλυ. Στην αρχή προσφέρει στον καλό της μια καλοψημένη μπριζόλα και στη συνέχεια την υπέρτατη ηδονή."
... εγώ έχω να σου πω, πως αφού γίνουν όλα αυτά, θα ήταν φρόνιμο εκ μέρους σου να πάρεις και μια απόδειξη (έστω για τη μπριζόλα)! όχι για να τη δείξεις στους φίλους σου βρε χαϊβάνι! για την εφορία... γιατί κάπου διάβασα ότι φέτος πρέπει να τις μαζεύεις! επίσης, τώρα που ανέφερα το τι διάβασα φέτος (θα σου τα λέω όσα διαβάζω... όσα θυμάμαι τουλάχιστον... όπως τα θυμάμαι), να σου πω και κάτι ακόμη... κάτι που έλεγε πως στην εποχή μας (τη σύγχρονη εποχή δηλαδή) η γυναίκα (η σύγχρονη γυναίκα δηλαδή) δεν έχει καμία σχέση με εκείνη παλιότερων χρόνων! Λόγω των αυξημένων αναγκών και της ανταγωνιστικότητας, δεν έχει/βρίσκει χρόνο για τα της κουζίνας (σε σχέση με την "παλιά" γυναίκα δηλαδή). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην τα μάθει τα της κουζίνας ποτέ ή να μην τα μάθει σωστα! Αυτό έλεγε το άρθρο εκείνο, δεν ξέρω αν είχε κάνει έρευνα ο αρθρογράφος ή που το άκουσε ή αν είχε κάνει την έρευνα κανένα μεγάλο πανεπιστήμιο... μπορεί το άρθρο να ήταν μια μεγάλη βλακεία ή μπορεί να μην θυμάμαι και σωστά τι έλεγε... αλλά εγώ το ανέφερα για να σου πω να έχεις και κανένα τηλέφωνο από delivery μαζί σου, για την περίπτωση που καεί η μπριζόλα.

Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν και καλή χώνεψη! Τώρα για τους χορτοφάγους, ελπίζω να μη μείνουν νηστικοί ή να σκεφτούν να αλλάξουν διατροφικές συνήθειες (έστω για μια ημέρα μόνο... μην χαλάσει το έθιμο)