Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

EuroVideon κ.ά.

Έφτασε η ώρα του μεγάλου ελληνικού τελικού, του τεράστιου δηλαδή (ομολογουμένως είναι θετικό που η ΕΡΤ διέθεσε ένα ικανοποιητικό budget για να γίνει πραγματικότητα και ο φετινός διαγωνισμός… όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτοί οι χαρτογιακάδες των υπουργείων, οι τεντιμπόηδες, ήθελαν να την κόψουν και αυτή… τι θα κάναμε σήμερα το βράδυ όλοι εμείς οι eurofun(d)s)! Oh my gosh… The time has come to (άλλα don’t push the -eject- button, περίμενε την κατάλληλη στιγμή)!
[διαφημίσεις]
Αν όλα πάνε καλά μέχρι σήμερα το βράδυ – 12/03/2010 –, οι διαγωνιζόμενοι θα μας παρουσιάσουν τα ηχογραφήματά τους… και εμείς θα τα ΔΟΥΜΕ! Ναι, πρόσεχε για μια φορά τι διαβάζεις! Δεν θα τα ακούσουμε [καλό για εμάς(?), όχι μην γίνεσαι snob, γούστα είναι αυτά] αλλά θα τα δούμε. Βέβαια μας τους έκαναν από εννιά, επτά (7) τους διαγωνιζόμενους! Τι να κάνεις, κάποιες γλώσσες (όχι άνθρωποι ολόκληροι, μόνο οι γλώσσες… όχι τα ψάρια, οι άλλες) είπαν πως έβαλε το χεράκι του ο Μίνωας σε αυτό, για να προλάβουμε να μετακινήσουμε το δάχτυλο μας από το κουμπί με τον αριθμό 2 του τηλεκοντρόλ (που έχουμε τη ΝΕΤ) στο 5 που έχουμε τον ΑΝΤ1 (στο λέω ωμά, σε περίπτωση που έχεις τον ΑΝΤ1 στο 4 και το MEGA στο 5… τότε ή έχεις λάθος σειρά ή είσαι «δεξιός»), και να δούμε και το Ράδιο Αρβύλα (που και αυτό μας αρέσει… όλα είναι ωραία… μέχρι και η Ζωή… ή λένε αλλιώς την κοπελιά που παρουσιάζει τα internetικά βιντεάκια?)!
παρένθεση ανοίγει –είσαι φαντασιόπληκτος;… τυχόν ομοιότητες των παραπάνω με πραγματικά πρόσωπα, απλά δεν υπάρχουν… σοβαρά όμως… όπως και οι απόψεις που γράφονται εδώ (κι εκεί) δεν έχουν καμία σχέση με αυτές τον υπαλλήλων της εταιρίας, καθώς και των υπαλλήλων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα (και όχι δικαίου)– παρένθεση κλείνει (πριν κλείσει μάλλον ανοίγω και αυτή για να πω πως μπορεί και να ταυτίζονται οι απόψεις με αυτές κάποιων άλλων επαγγελμάτων που δεν ανέφερα γιατί δεν ξέρω… ελπίζω αυτό να μην θίγει κάποιους, όπως ελπίζω να μην κλείσει σπίτια, πολυκατοικίες, τροχοβίλες, αυθαίρετα, χαρτόκουτα σε πλατείες, παγκάκια στα λιμάνια, κέντρα συγκέντρωσης, καταυλισμούς, containers ετσέτερα)
[διαφημίσεις]
Ξέχασα που ήμασταν και πάω αλλού (λογικά θα ξεχάσατε και εσείς τι βλέπατε… άραγε τι κάνεις εσύ εδώ; πες μου τι φοράς;… ναι ε!) και θα πω κάτι που δεν ξαναείπα… θα το γράψω τελικά: Η Αφροδίτη της Μήλου… αυτή η kinky lil’ bitch, που είχε κλεφτεί με κάποιον τόσα χρόνια και την ψάχναμε… ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ! Μπήκε κιόλας σε ένα σταθμό του ΜΕΤΡΟ (Α.Ε.) και έκανε τη γνωστή άσεμνη χειρονομία, με την οποία την (ξανα)μάθαμε πριν κάτι ημέρες από τους Γερμανούς, σε ένα όργανο (μην πάει ο νους σου στο κακό) της τάξης… και τι να έκανε το όργανο?! Της «απάντησε» με την ίδια χειρονομία, αλλά με τον greek way… Έπεσαν όλοι να τον φάνε τον άνθρωπο… pffff
[διαφημίσεις]
Τίτλοι τέλους, ευχαριστούμε/μας έντυσαν οι: ???? μπα, μόνοι μας τα πήραμε τα ρούχα! Μας έγδυσαν οι: υπόλοιποι.