Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Στη Χειρουργική Κλίνη!

Εκεί ακριβώς είναι ξαπλωμένο (ενίοτε και αραχτό) το κράτος! Έχει μπει και στο γύψο… αλλά μόνο το κεφάλι (το πάνω… έλεος η διαστροφή σου) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει όπως θα έπρεπε (όλα τα άλλα μέλη του «σώματος» είναι μια χαρά… στο κεφάλι υπάρχει ένα πρόβλημα, αλλά τα πάντα λύνονται/κόβονται). Υπάρχει όμως ελπίδα, βλέπεις φως στο βάθος του τούνελ… άλλες φορές βλέπεις και φως στο «βάθος της (υγρής) σπηλιάς» (τώρα μου ήρθε αυτό γιατί μου έστειλαν ένα email με σπηλαιολόγους και ωραίες φωτογραφίες σπηλαίων που τράβηξε για εμάς το National Geographic)… τα τούνελ σε αγχώνουν γιατί δεν ξέρεις αν θα καταφέρεις να βγεις από την άλλη μεριά, ενώ οι σπηλιές είναι καλύτερες… βγαίνεις από εκεί που μπήκες.
[Error 404]
Ξαμόλησαν τους αστυνόμους του νερού (λιμενικοί όπως λέει στο πτυχίο τους), οι οποίοι συνεργάστηκαν ιδανικά με τους της στεριάς… και τους πιάσανε όλους (ας είναι καλά τα συμπαθέστατα τετράποδα που τα μυρίζονται όλα… και διακρίσεις δεν κάνουν)! Διάβασα παντού, από τα επίσημα και ανεπίσημα μέσα παροχής πληροφοριών/διαμόρφωσης κοινής γνώμης, πως σε διάφορα λιμάνια της χώρας πιάσανε τους (εδώ δεν μασάμε… βγάζουμε όλα τα ονόματα στη φόρα):
Γιαννάκη Κ. (17, 2ο Μοσχάτου) με 3 τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη
Χρηστάρα Γ. (17, 6ο Νίκαιας) με 8 τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη
Μαριλού Τ. (16, 1ο Σερρών) με 2 στρινγκ τύπου τζι, αγορασμένα από παράνομο κατάστημα παράνομης μεταπώλησης παράνομων παραγώγων της έτσι κι αλλιώς παράνομης κάνναβης (υπήρχε παρατυπία στα στοιχεία της απόδειξης αγοράς των προϊόντων… ήταν και με τον παλιό Φ.Π.Α.)
Ζαχαρίας Ε. (16, 4ο Κορυδαλλού) με 3 κόλλες UHU (που ήταν στο σακίδιο ωμού και όχι στην τεράστια μαύρη τσάντα καλλιτεχνικών όπου θα έπρεπε… αν βέβαια ο μαθητής τις προόριζε για το σκοπό που αυτές έχουν κατασκευαστεί)
Κωστάρας Ρ. (17, 2ο Πατρέων) 4 κουμπιά (εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος, γιατί διαπιστώθηκε πως ήταν από το ελαττωματικό πουκάμισο που πήρε με τα λεφτά που το έδωσε η γιαγιά του πριν φύγει για την εκδρομή)… εδώ να πως αυτά δεν τα μύρισαν τα αγαπημένα μου τετράποδα, αλλά τα «έκοψε» το έμπειρο μάτι των άπειρων αρχών)
Αβάφτιστο (2, Παιδικός Σταθμός Δελφινάκια) 3 πιπίλες χωρίς την ένδειξη CE (κατά πάσα πιθανότητα ήρθαν από την Κίνα)
Η λίστα τελειωμό δεν έχει όπως καταλαβαίνεις… πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις στα λιμάνια της χώρας που ξεφόρτωσαν τα πλοία τους μαθητές! Οι δικαστές τους άφησαν σχεδόν όλους ελεύθερους (ακούστηκε μάλιστα πως ο πρώτος δικαστής που τους άφησε ελεύθερους… το έκανε γιατί κάποιος από τους μαθητές που είχαν πιάσει, του έδειξε μια φωτογραφία που του ήρθε με mms… έδειχνε το γιο του δικαστή που ήταν εκδρομή σε άλλο νησί, με ένα μπουκάλι ουίσκι… αλλά όχι στο χέρι)!
[παράσιτα]
Σκέφτομαι… πως αν τα καλοκαίρια (τα τετράποδα μαζί με τους αστυνόμους του νερού και της στεριάς) περίμεναν στα λιμάνια/αεροδρόμια κοσμικών νησιών τους ταξιδιώτες… τι θα γινόταν! Το φτωχό μου μυαλό, μου λέει να σου γράψω… πως αν γινόταν αυτό… τότε τα κρατητήρια της Πάρου της Μυκόνου και άλλων κοσμικών νησιών… θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερα από αυτά της Δραπετσώνας (ναι… αυτά που επανειλημμένα κατηγορεί η διεθνής αμνηστία για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ… αηδίες!)… λογικά το ίδιο θα γινόταν αν οι rambo αυτοί στήνονταν έξω από κοσμικά bars (τύπου «γαλαξίας») κοσμικών περιοχών, σαν αυτά που πάνε οι κοσμικοί πελάτες… που «πίνουν» κοσμικά ποτά με το ιδιαίτερο κοσμικό style/ντύσιμο/αυτοκίνητό τους!
[χτυπάει κουδούνι… από πρόβατο θα είναι… έχει πολλά εδώ]
Άσε που κάποιοι μαθητές… βρέθηκαν να είναι πάνω από το όριο στο αλκοτέστ που τους έκαναν όταν «οδηγούσαν» ο ένας τον άλλο πίσω στα δωμάτια του ξενοδοχείου (εκεί μέσα δεν θα σου πω τι γινόταν… γιατί αν σου πω… θα πηδηχτείς από τα παράθυρα)… μόνα τους τα παιδία τα άφησαν να γυρίσουν στο ξενοδοχείο… γιατί καθηγητές και οδηγοί ήταν τύφλα από νωρίς και πήγαν να την πέσουν (δεν έχουν και όλοι τις ίδιες αντοχές)! Με άγγιξε αυτό το θέμα τις υπερκατανάλωσης ποτού (γιατί είμαι θαυμαστής του George Best… ο οποίος έχασε το συκώτι του από αυτό, όπως είπαν οι γιατροί… και μετά τα άλλα όργανα δεν άντεξαν χωρίς το συκώτι και σταμάτησαν και αυτά, πράγμα που τον οδήγησε στο θάνατο) και πήρα τηλέφωνο ένα «φανταστικό φίλο» δικαστικό… ακολουθεί ο διάλογος:
[…] μιλάμε λίγο για μπάλα και julia […]
εγώ: και να σου πω; Τα bar που πάνε οι εκδρομές των σχολείων, έχουν ειδική άδεια να πουλάνε και σε ανήλικους;
Αυτός: τρελός είσαι ρε; Στην είσοδο ζητάνε πάντα ταυτότητα και αν δεν είσαι πάνω από 18… όχι μόνο αλκοόλ δεν σου δίνουν… δεν σε αφήνουν ούτε καν να μπεις μέσα μερικά από τα μεγάλα clubs
εγώ: κοίτα να δεις… και πως μεθάνε τότε τα μαλακισμένα και ξερνοβολάνε μετά; 2-3 λέει τα πήγαν στα νοσοκομεία!
Αυτός: έλα μου ντε… πλαστές ταυτότητες θα έχουν όλα τους, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς! Γιατί ξέρεις ε… υπάρχει αυστηρός νόμος γι’ αυτά! Αν κάποιος πουλήσει αλκοόλ σε ανήλικο, είτε είναι club είτε καντίνα… τότε του παίρνουμε την άδεια και πάπαλα… δεν κάνουμε αστεία με τη νομοθεσία… και τηρείται παντού και πάντα… χωρίς εξαιρέσεις… στην Ελλάδα είμαστε… όχι σε καμία μπανανία!
εγώ: α… του παίρνεις την άδεια κανονικά δηλαδή του εγκληματία, ε;
[…] ακούγεται καζανάκι… σκέφτομαι πως θα έκανε το χοντρό του ο άνθρωπος (μιλούσαμε ώρα… έχουμε δωρεάν χρόνο ομιλίας για 3 δεκαετίες) γι’ αυτό άκουσα τόσες «herb» μαζεμένες… κόμπιασα λίγο γιατί (ξανα)σκέφτηκα ότι ο άνθρωπος είχε σοβαρή δουλεία και εγώ του έλεγα ότι κατέβαζε η κούτρα μου…για τις άδεις λέει που πρέπει να πάρουν από τα μαγαζιά που δίνουν ξίδια στους πιτσιρικάδες και τους κλέβουν και κανά ψιλό παραπάνω… γιατί μέσα στη σούρα και στο φόβο του… ποιος πιτσιρικάς θα την πει στους θρασύδειλους νύχτες/τσεκαδόρους/γκαρσονομέτρς κλπ. […]
εγώ (ξανά): έγινε αγορίνα μου, μη σε απασχολώ και από τις δουλειές σου! Άντε να τα πούμε από βδομάδα που λασκάρω λίγο!
Αυτός: όχι μωρέ, ποιες δουλειές; Λίγο Λάκη «χάζευα» και περιμένω να αρχίσει το αρβύλα! Άκουσες πότε βγαίνει η νέα julia… θα έχει μαλαματίνα λέει; χαχαχιχο
[γέλια]
«δεν ξέρω που πατωωωώ και που πηγαίνωωω» που έλεγε και ο νιόνιος (μεθυσμένος υποθέτω)… στο ανεπανάληπτο άσμα… που σκέφτηκε λίγο πριν το δικό του κύκνειο άσμα, να το χαρίσει απλόχερα σε διαφήμιση ελαιόλαδου… έτσι βρε αδερφέ, για το εναλλακτικό!
Που πάει αυτό το nation! Εμείς δεν ήμασταν έτσι φίλε μου, όχι πες μου εσύ που θυμάσαι, ήμασταν!? Ελπίζω οι Άγιες και οι Μεγάλες ημέρες που έρχονται... να μας βοηθήσουν "ψυχή τε και σώματι"!
God Save The Queen! Δεν ξέρω που πατώ και που πηγαίνω!
Άντε να δούμε μήπως έχουμε ίδια τύχη κι εμείς!